‘Mitsubishi ASX krijgt snelle topversie’

Volgens Auto Express komt de opvolger van de ASX volgend jaar op de markt. Vanaf het begin komt de auto beschikbaar met vierwielaandrijving.

In een later stadium komt ook een plug-in hybride versie beschikbaar, die voorwielaandrijving heeft.

Waarschijnlijk dient de XR PHEV Concept (foto), die in Genève te zien was, als inspiratie voor het uiterlijk van de nieuwe ASX.

Lance Bradley, directeur van Mitsubishi in het Verenigd Koninkrijk, vertelt over de eventuele Evo-versie: “Als het slecht gaat met je merk, kun je geen halo-cars lanceren. Maar bij ons gaat het goed, en dus kunnen we auto’s introduceren die goed zijn voor het merk als geheel, zonder dat ze op zichzelf geld opleveren. De defintieve beslissing over een performanceversie van de cross-over moet nog worden genomen, maar veel managers hebben het erover.”

Tot slot laat de directeur ook nog weten dat de toekomstige Mitsubishi-interieurs meer Europees worden: “Nu is voor ons het belangrijkst dat onze interieurs er na tien jaar nog als nieuw uit moeten zien. maar we begrijpen de wensen van de Europese klanten. We zullen dus meer aandacht schenken aan de styling van het interieur.”

Bekijk foto’s van de Mitsubishi XR PHEV in groot formaat

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This